INEKE MERAYA BUITENHUIS     
 (HEALING WINGS)

Trauma - stress release 

De meeste mensen dragen verhardingen (pantsers)  in zich door trauma's en stress die zijn opgeslagen en niet verwerkt konden worden. 

Dit zorgt voor verkramping en pijn of soms ongevoeligheid en onverschilligheid, het niet meer kunnen voelen of toelaten van gevoelens. Of voor boosheid en verdriet en vage klachten en een gebrek aan levensvreugde. Het bijven malen in je hoofd en niet tot rust kunnen komen is de meest gehoorde 'klacht'.

Deze sessies werken op verschillende niveaus en lagen: fysiek, mentaal en emotioneel. 

Hoe het werkt:

Eerst maak ik je aura-energieveld schoon en dan geef ik je een korte ontspannende voetmassage om alvast in meer rust te komen waardoor je stressniveau daalt. 

Daarna gaan een scan doen, waarbij ik op drukpunten – triggerpoints die gekoppeld zijn aan onverwerkte en opgeslagen emoties en pijn.

Aan de hand van je lichaamssignalen wordt duidelijk waar je diepste pijn zit en waar dat mee te maken heeft. 

Dan gaan we een release sessie in waarin we pijn, stress en trauma gaan releasen. 

Ik werk daarbij met mijn handen (een vorm van drukpuntmassage) en met trillingen van diverse stemvorken (fonoforese).

Dat wat in jou aanwezig is en nooit geuit kon worden kan nu naar boven komen om opgeruimd te worden. De release die dan plaatsvindt is een vorm van ontkramping en kan zowel fysiek als emotioneel zijn.

Ons lichaam liegt nooit. Het geeft precies aan wat er is en het maakt niets uit hoe lang iets al opgeslagen zit en of je je daar wel of niet bewust van bent.

Na de sessie voel je je anders, vaak ervaar je meer in rust en een soepeler lijf. Je moet wel echt goed voor jezelf zorgen na een sessie en ook veel water drinken. 

Omdat ik werk vanuit mijn vrouwelijke zachtheid kan jij als cliënt in vertrouwen loslaten wat er aan de orde is. Ook zal ik mijn handen regelmatig op je lichaam leggen om daar warmte en healing door te geven.

Harde behandelingen zorgen alleen maar voor nog meer stress, verkramping, hertraumatisering  en nieuwe trauma's. Daarom behandel ik je zo zacht mogelijk, waarbij het voorkomen van pijn niet mogelijk is maar je je tegelijkertijd je kunt ontspannen. Dat klinkt gek maar zo werkt het.

Kijk en voel altijd bij wie jij een sessie zou willen doen. Bij mij ben je veilig.