INEKE MERAYA BUITENHUIS      

healing, voetreflex, opstellingen en workshops.


Soundhealing met zang en drum 


De wet van trilling is een van de universele wetten. 

Deze wet zegt dat alles bestaat uit trilling en dat alles energie is. Positieve en negatieve overtuigingen en gedachtes hebben de kracht om zich te manifesteren in de 'stof', met andere woorden, dat wat je denkt gaat vaak ook in het echt gebeuren.

Ook heeft elke orgaan zijn eigen trilling. Stress en pijn kun je zien als een dissonant ( een valse noot) en in orkest, waar alles op elkaar afgestemd is. Als je in harmonie bent dan werkt je immuunsysteem optimaal en voel je je goed. Vaak blijkt dat niet zo te zijn. Je bent dan uit balans. Daar kun je fysieke klachten van krijgen of het gevoel niet lekker in je vel te zitten, zonder bewust te weten wat er dan aan de hand is. 

Door voor jou te zingen en te drummen kun je je helemaal ontspannen en wordt je zelfgenezende vermogen geactiveerd. Ik doe dit volledig op intuïtie en gevoel. Het gaat daarbij niet om mooi zingen, maar om toevoegen van helende trillingen. Daarbij ben ik afgestemd ook jou en wat jij nodig bent om volledig te ontspannen en tot rust te komen.