INEKE MERAYA BUITENHUIS     
 (HEALING WINGS)
  • 36585228_2195564890515130_7979557333363589120_n
    36585228_2195564890515130_7979557333363589120_n

Over Ineke Meraya

 

Als kind was ik al gevoelig en nam ik andere dingen waar dan de meeste mensen. Overleven in een harde wereld was moeilijk voor me. Vele jaren geleden ontdekte ik dat ik helende energie kon doorgeven met mijn handen en dat mensen daardoor ontspanden en tot rust kwamen en dat pijn en stress vaak verdween of verminderde.

Na jaren bezig geweest te zijn met therapie en healing voor mezelf ben ik in 2010 met mijn eigen praktijk gestart. 

Op een prachtige woonboerderij in Willemsoord woon ik met veel plezier samen met mijn man, onze dochter en jonge hond op een prachtige plek in de natuur. Het is er rustig is en er is een bijzondere energie voelbaar. 

In het achterhuis is mijn praktijk gevestigd, met een eigen ingang en toilet. En een prachtig uitzicht over de weilanden.

Het is mijn missie om mensen bij te staan in hun eigen pad van heling.  Jij bent van harte welkom met alles wat er is en met alles wat je voelt. Er is altijd verbetering mogelijk en het is nooit te laat. 

Ik praat met je, deel mijn inzichten en werk ook vooral aan het losmaken van de blokkades in je fysieke lichaam. Je lijf draagt alle stress en kapselt dat in en dat heeft pijn en verkrampingen tot gevolg. Door die verkrampingen kan je energie niet goed doorstromen en kan ontspannen lastig zijn, zeker als je hoofd ook nog eens druk blijft en overuren maakt. Ik begeleid je dan graag naar naar meer rust en ontspanning. 


De opleidingen en workshops die ik zelf gevolgd heb zijn onder andere :

- (HBO) Voetreflexzonetherapeut (Sonnevelt opleidingen)

- Medische Basiskennis (Sonnevelt opleidingen )

- Chinese Voetmassage (Chinflex, Total Health) 

- Fonoforese therapeut /stemvorken ( Ronne van den Hurk)

- Dorn therapeut (Jeanet Botter, Idelette Eijgelaar)

- Klassieke Massage (Lavandula)

- Energetische behandeling (Lavandula) 

- Opstellingen - OMPT (Licht en de Boer) 

- Systemic Ritual (Daan van Kampenhout) 

- Sjamanistische traumahealing (Dancing Thunder) 

- Het wiel van de vier windrichtingen (Dancing Thunder)

- Avatar Basic Healer en Teacher (Lotusjoy)

- Angellight Teacher (Lotusjoy)

- Magnified Healing (Dancing Cloud)

- Access Bars (Marloes Valkering)

- Soul Body Fusion (Arno van Dijk) 

- Body de-armouring (Gosse Beerda) 

- De magie van vrouwelijke sexualiteit (Sifra Nooter)

- De terugkeer van de heilige sexualiteit (Hermine Schoneveld)

Het leven zelf was en is mijn beste leerschool.