CENTRUM VOOR RUST EN BALANS

voetreflex - massage - healing

Massage


Mijn massages zijn heel ontspannend, maar kunnen ook pijnlijk zijn als je verkrampingen zich oplossen en je energie weer gaat stromen.

Ik werk met mijn handen, door het geven van klassieke massage en energetische massage ( breussmassage op de rug) en drukpuntmassage (acupressuur / shiatsu)

Soms gebruik ik jadestenen en hotstones ter ontspanning van je spieren en voor een algeheel gevoel van ontspanning. 

Ook kan het zijn dat ik gebruik van cupping (het vacuüm trekken van de huid door cups) en eventueel dorn-therapie (manuele therapie), als het nodig is. 

Wat er precies ingezet wordt ter verbetering is afhankelijk van je klachten en wensen.

Reactie: Ik ben een tijdje bij Ineke Meraya geweest omdat ik al heel lang last had van mijn rug en nek en mijn arm niet goed op kon tillen. Er was al vrij snel verbetering te merken, maar pas na een aantal sessies was als het echt over en kon ik alles weer doen zonder pijn. ( Marian)

Reactie; Als ik echt vast zit in mijn rug ga ik altijd voor de combinatie van cuppen en ontspanning en dan heb ik een hele tijd geen last van mijn rug. (Tea)

Reactie: Ik liep er al jaren mee. Ik kon niet niet goed liggen van de pijn in mijn heup. Ze drukte kort op drie plekken op mijn heup en in mijn lies. Erg pijnlijk, maar het was wel meteen over. De rest van de behandeling was heel ontspannend. (Caroline)

Reactie: Mijn kniepijn is opeens verdwenen, wonderbaarlijk.(Titia)

Reactie: Ze helpt me altijd als ik haar nodig ben, voor pijn aan mijn voeten, heupen en rug. Vroeger had ik speciale schoenen en zolen en kon ik moeilijk lopen, nu gaat het prima zonder, als ik maar op tijd terug kom. ( Freddie)