INEKE MERAYA BUITENHUIS 

Healing en opstellingen

Deze sessies zijn ter ontspanning en om je stress los te laten. De sessie zijn een combinatie van reflexzonetherapie, healing en fonoforese (stemvorken). 

Regelmatig je opgebouwde stress loslaten is gezond en ook echt nodig. Een aantal mensen komt eens per maand (en in het begin vaker) voor deze sessies terug. Je komt daardoor meer in ontspanning en je energie gaat beter doorstromen.

Reflexzonetherapie  is een oude geneeskunde. Op, met name, je voeten wordt je hele lichaam in het klein weerspiegeld. Daardoor kan ik door je via je voeten te behandelen veel in werking zetten. Dat werkt door verschillende soorten voetmassage en het werken met drukpunten (acupressuur) van de voetzolen en meridianen op de onderbenen.

Door je voeten letterlijk in mijn handen te houden wordt stress en drukte in je hoofd losgelaten. Dit geeft een gevoel van rust en ontspanning. Daardoor voel je je beter in balans. Je stressniveau daalt dan.

Ik werk met verschillende vormen van healing. Met een healing bied ik jouw lichaam en je geest "gezonde" frequenties aan, waardoor disbalansen en pijn kunnen verdwijnen of verminderen. Mijn natuurlijke en aangeboren gave om helende energie door te geven maakt dat jij je volledig kunt ontspannen en dat stress en pijn losgelaten kunnen worden.

Verder maak ik gebruik van stemvorken met 'helende' trillingen die ook ontspannend werken en zorgen voor een beter doorstroming van je energie.