Healingcentrum Meraya  

Ineke Buitenhuis  


Relax sessie 


Deze sessies zijn ter ontspanning en healing.

De sessie zijn een combinatie van reflexzonetherapie, healing en fonoforese (stemvorken).

Reflexzonetherapie  is een oude geneeskunde. 

Op, met name, je voeten wordt je hele lichaam in het klein weerspiegeld. Daardoor kan ik door je via je voeten te behandelen veel in werking zetten. Dat werkt door verschillende soorten voetmassage en het werken met drukpunten (acupressuur) van de voetzolen en meridianen op de onderbenen.

Door je voeten letterlijk in mijn handen te houden wordt stress en drukte in je hoofd losgelaten. Dit geeft een gevoel van rust en ontspanning. Daardoor voel je je beter in balans. Je stressniveau daalt dan.

Healing

Ik werk met verschillende vormen van healing. Met een healing bied ik jouw lichaam en je geest "gezonde" frequenties aan, waardoor disbalansen en pijn kunnen verdwijnen of verminderen. Mijn natuurlijke en aangeboren gave om helende energie door te geven maakt dat jij je volledig kunt ontspannen en dat stress en pijn losgelaten kunnen worden.

Daarnaast maak ik gebruik van aanvullingen vanuit Soul Body Fusion, Angellight healing, Access Bars, Trauma healing en wat er verder nodig is.

Verder maak ik gebruik van stemvorken met 'helende' trillingen die ook ontspannend werken en zorgen voor een beter doorstroming van je energie. Deze stemvorken geven trillingen door aan je spieren, maar ook aan je energetische systeem. Ik werk met 33 stemvorken, gebaseerd op de frequenties van de chakra's, planeten en oude beschavingen. Daaruit maak ik een selectie wat voor jou passend is voor je proces van heling en diepe ontspanning.