Ineke Meraya Buitenhuis

Inzicht - sessie 

Eerst gaan we samen onderzoeken waar jij tegenaan loopt in je leven en hoe dat anders zou kunnen, als je dat werkelijk wenst.

Een manier om hier nog meer meer zicht op te krijgen is via opstellingen (systemisch werk)  Opstellingen zijn zeer verhelderend om inzicht te krijgen in patronen in je leven. 

Door mijn intuïtieve vorm van opstellen kom je erachter hoe je relaties werkelijk in elkaar zitten en wat daar echt speelt op de achtergrond van (ongewenst) gedrag.

De stemmen in ons hoofd zitten vaak vol met oordeel en veroordelingen. Over onszelf en anderen.Vaak dragen we overtuigingen die niet van ons zijn, maar van je ouders, opvoeders en de maatschappij. Over hoe het hoort en wat er wel en niet mag. 

Er veranderd iets in je frequentie (van angst naar meer liefde door begrip) en je kunt oude dingen en overtuigingen onderzoeken en eventueel loslaten als dat kloppend is. 

Het werkt meteen. Niet alleen voor jou, maar ook voor de ander.

Een reactie na een opstelling voor een moeder-dochter issue:

Nina: het was echt zo bijzonder. Meteen 's avonds na de opstelling kwamen mijn ouders langs. De spanning was eraf! Ik kon gewoon contact maken zonder lading en boosheid. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Een inzicht - sessie kost 50 euro per uur, incl.btw.