INEKE MERAYA BUITENHUIS 

Centrum voor rust en balans 

Hallo lief mens, fijn dat je deze website gevonden hebt.

In onze drukke maatschappij kan het lastig zijn om je te ontspannen en hebben veel mensen last van stress gerelateerde klachten en fysieke pijn. Het zou kunnen dat jij dat ook ervaart of dat je op een andere manier voelt dat er iets ontbreekt in je leven.

Heb jij last van : 

Fysieke pijn?

( hoofdpijn, rug-nek-schouderklachten enz.)

Verdriet?

( of juist het onvermogen om je emoties te voelen)

Onrust?

( of een gebrek aan energie)

Conflicten?

( of juist het vermijden van conflicten)

Onzekerheid?

gemaskeerd of zichtbaar)

Angsten?

( zonder en met bekende oorzaak)

Geen keuzes kunnen maken?

( of niet durven te kiezen voor jezelf)

Je nooit goed genoeg voelen?

( of je beter voelen dan een ander)

of andere klachten en levensvragen?

Bij het Centrum voor rust en balans ben je van harte welkom voor persoonlijke sessies en inspirerende workshops.

Het is mijn missie om jou op weg te helpen naar meer rust en balans en minder pijn en verdriet in je leven. Dat kan op verschillende manieren.

Door een inzichtgevend gesprek met een opstelling krijg jij inzicht in patronen in je leven die je misschien niet bevallen, maar waar je tot nu toe niet zelfstandig uit kunt stappen. Stress verminderd dan en conflicten kunnen ineens verdwijnen.

Reactie: Dit is echt geweldig en het issue waar ik last van had is nooit meer terug gekomen. En dat terwijl ik geen idee had wat er eigenlijk aan de hand was (Ingrid)

De laat je stress los sessie is een combinatie van voetmassage, healing en helende trillingen van stemvorken (fonoforese). Deze sessies zijn bedoeld en geschikt om je heel diep te kunnen ontspannen, zonder dat er een ingewikkeld gesprek nodig is. 

Reactie: Deze sessies zijn mijn anti-depressiva, ik heb er zoveel aan gehad. Ik ben er ook echt door veranderd en heb meer zelfvertrouwen gekregen. ( Marianne)

De trauma- stress release sessie is een sessie die alleen geschikt is voor mensen die de impact van diep release  werk echt aankunnen. Het is een lange en fysiek vaak pijnlijke sessie, waar je echt aan toe moet zijn. Het is niet geschikt voor mensen met een psychose of aanleg daarvoor. Ik geef deze sessies niet meer zonder intake en soms vraag ik je om eerst wat andere sessies te ondergaan ter ontspanning als voorbereiding.

Reactie: Mijn lijf voelt zo anders na deze sessie, er is veel meer ontspanning en ik heb een helderder hoofd. Het is echt bijzonder. (Hennie)

Reactie: Ik heb veel minder buikpijn na twee sessies en begin me anders te voelen in mijn lijf. (Anneke)

Reactie: ik ben blij dat ik het gedaan heb, er is een rustiger gevoel in mijn lichaam nu. ( Louis)

De soundhealingavonden met meditatie op dinsdag worden druk bezocht. Het is geschikt om je te volledig te ontspannen en tot rust komen en ook om te kunnen delen met anderen over wat er echt in je leeft, zonder maskers. We steunen elkaar en het is ook nog eens gezellig.

Voor de workshops kun je op de betreffende pagina's kijken. 

Reactie: Ik kom zo graag bij jou lieve Ineke. Het is zo inspirerend wat je allemaal doet en ik kom altijd met nieuwe inspiratie thuis. (Niels)

Reactie : Het is zo fijn dat je zowel spiritueel als aards bent en dan ook nog met een vleugje humor. Daar houd ik van. (Yvonne) 

Mocht je vragen hebben of je aan willen melden voor een sessie of workshop dan mag je me mailen of bellen. Ik werk vanuit mijn hart en je bent welkom met alles wat er is.

❤️ Ineke Meraya Buitenhuis.