INEKE MERAYA BUITENHUIS      

healing, voetreflex, opstellingen en workshops.

Divine body awakening

Voor vrouwen geef ik trajecten of losse massages om je weer te herinneren wie je werkelijk bent onder alle aangepast lagen. 

Vaak dragen we een pantser om ons staande te houden in een te harde wereld. Dit heeft al heel lang geduurd en vraagt om bewustwording en verandering.

We mogen ons weer herinneren wat we zijn : stromende, levende aanwezigheid en energie. Graag ga ik met jou de zachtheid in om (weer) te voelen en te ervaren en waar dit over gaat. Daarbij gaat het over verbinding met je sensuele energie, die de basis van onze levensenergie is. 

Tijdens de helende en intuïtieve massage geef ik je zachte strelingen en liefdevolle aandacht. Daarvoor gaan we naar binnen toe, in aandacht en liefde. We werken met de adem en het lijf en met aandacht voor je bekken en je hart en de verbinding tussen deze beide krachtbronnen. ( deze sessie is zonder kleding )

Dit is een zeer diepgaand en vaak emotioneel proces. Vaak voel je je ineens thuiskomen en landen in je lichaam, soms voor de eerste keer. Je bent veilig in mijn armen en handen.

Een sessie kost 100 euro, incl.btw, thee of koffie.